Over ons

Wij ontwerpen, fabriceren en monteren aluminium gevels, kozijnen, ramen, deuren, rolluiken en zonweringen.

Ook leveren wij  tal van overige aluminium producten zoals gevelbekledingen, panelen, plankprofielen, goten, dakranden, boeiboorden,waterslagen en handelsprofielen. Plaat  en zetwerk maken wij naar uw wens op maat, in de gewenste vorm, lengte en uitvoering.

Voor elke bestelling wordt een gevel of kozijn door ons uitgetekend, de benodigde materialen worden speciaal in de juiste soort en kleur besteld en verwerkt tot kozijnen of gevelelementen. Ook glas en eventuele toebehoren, zoals panelen, rolluiken, zonwering, horren, worden op maat besteld en gefabriceerd.

Indien gewenst worden bestaande kozijnen deskundig gedemonteerd en afgevoerd, nieuwe stellatten en dergelijke kunnen we dan ook verzorgen.

Bouwkundige voorzieningen zoals bijvoorbeeld het maken van openingen in bestaande muren of de hele gevel, lateien, balken en ondersteunende staalconstructies. Ook de fundering en heiwerk of boorpalen kunnen we voor u uitvoeren.

Serres kunnen we leveren en plaatsen inclusief funderingen.

Zo verzorgen we indien gewenst voor uw verbouwing of aanbouw de maatvoering, het inmeten, het maken van ontwerp,  tekeningen met bouwkundige aansluitdetails, berekeningen.

Wij leveren kompleet werk af. Ontwerp, tekenwerk, berekeningen, productie en montage worden volgens de huidige eisen uitgevoerd.

Zodoende bent u ervan verzekerd dat hetgeen u koopt voldoet aan de eisen en voorschriften van overheidswege en voldoet aan de hoogste kwaliteits-eisen die in de branche gehanteerd worden, met garantie en service en een controleerbare kwaliteit. Naast de aluminium kozijnen behoren ook stalen kozijnen en gevels tot ons leveringsprogramma.